Brøndums Autoservice

Aldrig mere tilisede ruder – med en bilvarmer fra Eberspächer.

Gennem tiden har vi lært at værdsætte både de store og små goder som livet byder på og kan drage nytte af dem? Du ved at tid er noget af det mest værdifulde du har? Så skal du og din familie belønne jer selv med den luksus og komfort som en Eberspächer bilvarmer kan tilbyde.

Så vil det være slut med at skulle tidligere op om morgenen for at af-ise ruderne på bilerne. For større biler især,er udgiften til en bilvarmer relativ lav sammenlignet med bilens pris og fordelene er ganske betydelige.

Fordelene ved en Eberspächer bilvarmer er tydelige at få øje på.

Sæt dig ind i bilen og føl dig godt tilpas, nyd udsigten gennem de is/- og dugfrie ruder og kør sikkert afsted. Alt dette sker mens du skåner miljøet og din bil takket være en forvarmet motor. En Eberspächer bilvarmer er den perfekte kombination af luksus, komfort og sikkerhed.

Eberspächer bilvarmere kan leveres i flere forskellige variationer – og der er altid en der passer til netop din bil. Hvad enten det er til en mindre bil, stationcar, SUV eller kassevogn. Med en bilvarmer fra Eberspächer vil du altid træffe den helt rigtige beslutning.


Vi hos Brøndums Autoservice vil altid stå klar til at finde den rette løsning for dig.

Betjeninger.

Vi tilbyder en bred vifte af brugervenlig betjeninger, som gør det let for dig at udnytte din varmer fuldt ud. Det innovative sortimentsætter helt nye standarder indenfor betjenings komfort. Du vil også opdage at vores produkter imponerer fra et praktisk synspunkt med et oplyst display, intuitiv brugergrænseflade og store betjenings venlige tastaturknapper. Med vores GSM-løsning kan du nemt betjene varmeren på ubestemt afstand ved hjælp af enten din mobil eller fastnet.

EasyStart T timer

Varmeren kan betjenes direkte i bilen ved brug af denne timer.
Det bliver ikke enklere. 3 forvalgstider indenfor 7 dage.

Fjernbetjeninger EasyStart R og EasyStart R+

Timerfunktionen er meget bekvem, men det er endnu bedre at bruge en af vores fjernbetjeninger.
Den kan bruges til at aktivere varmeren i en afstand på op til 1000 meter – meget praktisk.
R+ betjeningen indeholder de samme funktioner som førnævnte EasyStart T timer.

EasyStart GSM

Hvis ud ikke ønsker at bekymre dig om endnu et vedhæng i nøglebundtet, kan du med fordel benytte dig af vores EasyStart GSM. Et opkald eller sms er nok til at aktivere din varmer.
Her er du ikke afhængig af afstand – og det virker både fra mobilen og fastnetten.

Eberspächer app

Nu lancerer vi en app. til EasyStart GSM til IPhone, Android og Windows 7 telefoner (Sony Ericson, Samsung, HTC, Nokia m.fl.)

96 86 09 06

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail: service@brondums.dk

BOOK ONLINE

Book dit værksteds besøg online
- lige når det passer dig!

Facebook
Email
Print