Jyske værkstedspriser med garanteret 20 – 50% besparelse.

Hos Brøndums Auto Service er vi så sikker på at du kan opnå en besparelse hvis du kommer til os med et udspecificeret skriftligt tilbud – på service, bremser, styretøj + øvrige sliddele – fra et autoriseret mærkeværksted som naturligvis indeholder brug af originale reservedele, at vi garanterer en besparelse på minimum 20% og ofte helt op til 50% på det samme udførte arbejde.

Hos Brøndums Autoservice bruger vi original reservedele eller Bosch Reservedele der har samme kvalitet men med 3års garanti når vi laver din bil. det giver dig sikkerhed for høj kvalitet til en god pris.

Da vi ikke kender alle priser fra alle forhandlere i Danmark eller på alle de forskellige værkstedsydelser, anbefaler vi alle vore kunder at indhente et skriftligt tilbud fra mærkeværkstedet.

Det giver dig 100% sikker for, at prisen dækker over det samme arbejde men du opnår en stor besparelse på det forespurgte hos Brøndums Auto service.

Husk: Du får mobilitetsservice/vejhjælp med U/B og 100% fabriksgaranti, når du får lavet Service efter servicebogen hos os.

Få gratis tilbud fra Brøndums Auto Service

Serviceeftersyn med markante besparelser

Hos Brøndums Autoservice Vil vi gerne at det er nemt og billigere at være bilejer.

Det er Billigere fordi vi har En effektiv kunde modtagelse det råder over Ansatte der har Branchens højeste uddannelse ( op til 8 år under uddannelse og derefter opfølgning min 2 gange om året. )

Det er nemmere Fordi vi gerne stiller en gratis lånebil til rådig i reparations perioden

Læs mere om vores lånebiler her.

Alt dette er udtænkt for at give dig og din bil en god værksteds oplevelse.

Du kender prisen på forhånd

Hos os har du altid mulighed for at aftale prisen på forhånd.

Når bilen er gennemgået vil du modtage en rapport via mail hvis der er en reparation vi vil anbefale

Er der noget i denne rapport i skulle ønske udbedret vil værkføreren lave et tilbud inden en evt. reparation påbegyndes.
Dermed sikre vi at pris og forventning er overnes.

Link: Se skema her.