Brøndums Autoservice

Bremseeftersyn

Bremserne er den vigtigste funktion din bil har, på trods af dette er der mange der ikke vedligeholder bilens bremser tilstrækkeligt.

Bremserne bør adskilles, renses og smøres mindst hvert 2 år og ellers efter forbrug.

Visse el biler bør få dem adskilt, renset og smurt op hvert år, da de ikke bruger bremserne på samme måde som en almindelig bil og derfor nemmere ”gror” fast.

Du kan få et tilbud eller bestille en tid online her på siden.

 

Vi forlænger din bils bremsers levetid

Hvis bremserne i din bil skal sikres lang levetid, er det vores anbefaling at få udført et bremseeftersyn omkring hvert 2. år. For almindelige biler og hvert år for el biler så som Tesla, BMW I3 m.fl.


Når du får foretaget et eftersyn hos os, foretager vi en visuel inspektion af bremserne og ud fra denne kommer vi med en anbefaling.

Ligesom olie, filtre og andre sliddele er det vigtigt at de skiftes inden de går i stykker. Derfor mener vi at man bør få sine bremser renset og smurt INDEN de hænger. Derved opnår man en optimal funktion og levetid på dine bremser.

Hvis vi vurderer, at der er behov for et regulært bremseeftersyn, kontakter vi dig for din accept og informerer om pris.

Bremseeftersynet påbegyndes ikke uden din godkendelse.

 

Vejret forringer dine bremsers levetid

Den danske vinter er hård ved bilers bremser – især når vejene er saltet.

Særligt de bagerste bremser på bilen er udsatte, fordi man sjældent bremser hårdt nok til at holde de bagerste bremseskiver rene.

Det optimale er at lade være med at køre i dårligt vejr, men da mange af os er afhængige af vores bil, er det ikke særlig hensigtsmæssigt.

Giv derfor dine bremser de bedste betingelser ved at få foretaget et eftersyn jævnligt og få udskiftet slidte dele.

96 86 09 06

Du er altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail: service@brondums.dk

BOOK ONLINE

Book dit værksteds besøg online
- lige når det passer dig!

Facebook
Email
Print